Ανακοίνωση Υποψηφίου με τον συνδυασμό Θανάση Λύρου

Συμπόρευση ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΛΕΞΙΔΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΛΕΞΙΔΑ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Ευγενία είναι δυνατή και δραστήρια συνδημότισσα μας, με ανησυχίες και θέληση να προσφέρει στην κοινή μας προσπάθεια για το καλό όλων μας.

 Είναι τιμή για εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί θα κάνουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

   Αποφάσισα με ιδιαίτερη χαρά να είμαι υποψήφια με τον γνωστό μας αξιόλογο Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωρίζοντας τη μεγάλη του προσφορά στον τόπο μας, τις γνώσεις, το κύρος, τις ικανότητες, την αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητά του.

   Είμαι σίγουρη πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που από τη θέση του Δημάρχου, με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων μας, θα οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται. 

    Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφια μαζί του και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους συνδημότες μου να στηρίξουν την υποψηφιότητά του για να δει ο τόπος μας καλύτερες ημέρες. 

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΛΕΞΙΔΑ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Related posts

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι