Υποψήφιοι με τον Κώστα Λύρο

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Αλεξία Κασσαβέτη (Σμηναγός ε.α.), από Μούσουρα, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, η οποία σε δήλωσή της ανέφερε:

«  Προέρχομαι από μια οικογένεια η οποία είχε μακρά ενασχόληση και εμπειρία με τα αυτοδιοικητικά .  

Ο πατέρας μου Κασσαβέτης Δημήτριος μετά από την αποστρατεία του από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ήταν πρόεδρος στην κοινότητα Μουσούρων Μεσολογγίου  με μεγάλη επιτυχία στο έργο του .

Πιστεύω απόλυτα, πως ο Κώστας  Λύρος, είναι άξιος, γι’ αυτό το αξίωμα, διότι είναι έντιμος  και εργατικός, έχει γνώσεις και εμπειρία και έχει αποδείξει με τη δράση του, όλα αυτά τα χρόνια ότι νοιάζεται για το Δήμο  και τους ανθρώπους του.

Γι’ αυτό αποφάσισα και εγώ να βοηθήσω τον δήμαρχο Κώστα Λύρο, ώστε να επανεκλεγεί στις επικείμενες εκλογές.

Κίνητρο για την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα, αποτελεί η φιλοδοξία  προσφοράς στην πατρίδα και στον τόπο καταγωγής μου .

Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του χωριού Μούσουρα Μεσολογγίου     ».

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο δημόσιος υπάλληλος από τα Μούσουρα, Γιώργος Σούγιας.

Σε δήλωση του ο Γιώργος Σούγιας ανέφερε: 

«Έχοντας ζήσει και εργαστεί στην Ιερή μας Πόλη, έχοντας δημιουργήσει την οικογένεια και τις φιλίες μου εδώ, έχω βαθιά συνειδητοποιήσει ότι ο τόπος μας είναι η γη της επαγγελίας. Ένας τόπος με ανεξάντλητες δυνατότητες που απορρέουν από την θέση και τη φύση του, ένας ιδανικός τόπος για να ζήσει κάνεις με αξιοπρέπεια, άνεση και ασφάλεια κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Δυστυχώς όμως την τελευταία δεκαετία ο τόπος μας έχασε πολλά και μια σειρά λανθασμένων χειρισμών και διεκδικήσεων μας έθεσαν εκτός προόδου, βελτίωσης και ανάπτυξης στερώντας μας πολύτιμες ευκαιρίες και προοπτικές. 

Την κατάσταση αυτή ήρθε και κατάφερε να ανατρέψει ο Κώστας Λύρος και η Δημιουργική Ανατροπή. Ένας καθαρός και ακέραιος άνθρωπος που με αγάπη και πίστη στην ιδιαίτερη πατρίδα μας επιδίωξε να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για την δημιουργία ενός βιώσιμου και προοδευτικού δήμου. 

Η «Δημιουργική Ανατροπή» είναι μονόδρομος για το Μεσολόγγι και για το Δήμο του αύριο, για το λόγο αυτό συντάσσομαι στις τάξεις της και δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Λύρο».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Related posts

Επιτεύχθηκε οικονομική και βιώσιμη λύση για την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι