Όλα στη φόρα…DIII

Καλημέρα, Καλό μήνα να έχετε, αγαπημένοι μου αναγνώστες!

Τελείωσαν οι εκλογές και όπως σας είχα υποσχεθεί πάλι στις επάλξεις!

Τουρλού τουρλού στην βουλή από κόμματα έφεραν οι εκλογές. Οκτακομματική η βουλή με άγνωστα κόμματα στα έδρανα! Χωρίς επίσημο πρόγραμμα εμφανίστηκαν οι Σπαρτιάτες, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και με άγνωστους υποψηφίους κατάφερε και πήρε μεγάλο ποσοστό 4,63% με 12 έδρες! Η Νίκη με 3,69% με 10 έδρες μπήκε δυναμικά στην βουλή και μένει να δούμε τι θα δούμε στην βουλή!

Όπως λέει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «Αλλά, αυτοί είστε»…!

Εχουμε 435.000 ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται κανέναν: ούτε τους πολιτικούς, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τους διεθνείς οργανισμούς, ούτε καν σεβάσμιους επιστήμονες. Παρ’ όλα αυτά σπεύδουν να εμπιστευθούν πολιτικούς σχηματισμούς που προέρχονται από το πουθενά. Πώς ξέρουν ότι αυτοί οι σχηματισμοί δεν είναι π.χ. όργανα της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης», για να τους ξεγελάσουν; Πώς άνθρωποι που δεν εμπιστεύονται ούτε τη σκιά τους ψηφίζουν κάποιους που δεν γνωρίζουν; Πιθανότατα ισχύει η ελληνική παροιμία που υπονοεί πως «τα πουλιά που νομίζουν ότι είναι έξυπνα, από τη μύτη πιάνονται».

Είναι ώρα να γίνει μια συνολική προσπάθεια για να αλλάξει το σκεπτικό των ψηφοφόρων και η αδιαφορία να δώσει τη θέση της στην αναζήτηση και τη συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κίνδυνος να συνεχιστεί αυτή η τάση της αντισυστημικής ψήφου και της εμφάνισης στη Βουλή κομμάτων που δεν πρεσβεύουν τις δημοκρατικές αρχές του πολιτεύματος θα μεγαλώνει διαρκώς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την τοξική του πρακτική και μετά τις εκλογές, με την επίθεση στην στην κ. Ζαχαράκη. Δεν χρειάζονται πολλά για να εξηγήσει κανείς πως η επίθεση στην κ. Ζαχαράκη δεν είναι μόνο σεξιστική, αλλά και εντελώς άστοχη. Το είπε πολύ απλά μια άλλη ικανή συνάδελφός της: «Λες και για να γίνει κανείς υπουργός Τουρισμού πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας» έγραψε η Δόμνα Μιχαηλίδου. «Σκληρή δουλειά, γνώσεις, πείσμα και ενσυναίσθηση» χρειάζονται. Και γερό στομάχι, να συμπληρώσουμε εμείς.

Ένταξη του Αεροδρομίου Μεσολογγίου ως σημείο εισόδου – εξόδου από τη χώρα. Η δουλειά της αερολέσχης Μεσολογγίου πλέον αποδίδει καρπούς και το Μεσολόγγι  μετατρέπεται σε πόλο έλξης αεροπορικού και αεραθλητικού ενδιαφέροντος. Με την στήριξη του δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και του περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την πόλη.

Φυσικά οι φατσοκριτές των πάντων και φατσοξερόλες, μόνο υποκριτικά σχόλια είχαν να γράψουν για την θετική εξέλιξη του αεροδρομίου. Μετά σας φταίνε οι Αγρινιώτες, οι Πατρινοί, η κατάρα του Ιμπραήμ και όχι η τοξικότητα και η αρνητικότητα που μεταδίδετε εσείς σε κάθε τι καλό για την πόλη!

Ανακοίνωσε και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος την συμμετοχή του ως υποψήφιος δήμαρχος. Επίσημα δέκα οι υποψήφιοι στον Δήμο Μεσολογγίου για την διεκδίκηση του δήμου.

Εγκαίνια του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ χθες στο Μεσολόγγι. Μια υπηρεσία η οποία έχει πολύ σημαντική αποστολή, να προσφέρει πολύτιμα φάρμακα και μάλιστα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που αντιμετωπίζουν χρόνια νοσήματα.

Ποιός υποψήφιος δήμαρχος θέλει να αναλάβει τα ηνία της Α.Ε.Μεσολογγίου: Ποιός υποψήφιος δήμαρχος μέσα Ιουλίου θα ανακοινώσει ότι παραιτείται από την διεκδίκηση του Δήμου; Ποιός υποψήφιος δήμαρχος πρότεινε σε άλλον υποψήφιο να κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο;

Συνεχίζεται…

Related posts

Εμένα με δέχεται ο Χριστός κοντά Του;

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Γιατί ο Χριστός είπε “τετέλεσται”;