Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ χρόνια τώρα προσπαθεί να γίνει ο δήμος κυρίαρχος στον πλούτο της περιοχής

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Το περίεργο είναι ότι απουσίαζαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που αρνήθηκαν στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο να συζητηθεί  η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού λιμενικού Ταμείου “για λύση της σύμβασης της εταιρείας ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Α.Ε” επειδή ήταν προ ημερησίας και δεν υπήρχε εισήγηση.

Όταν λοιπόν υπήρξαν οι προϋποθέσεις, εισήγηση και πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ,αρνήθηκαν να παραβρεθούν και μάλιστα με θαυμαστή ομοθυμία!!!!.

Όταν επιτέλους μετά από μια 15 χρονη άκρως προβληματική δραστηριότητα (επιεικώς χαρακτηρισμένη) στην μαρίνα του Μεσολογγίου επιχειρείται να μπει ένα τέλος ,  κάποιοι υπεύθυνοι προτιμούν τη σιωπή του χρυσού.

Πρέπει να προβληματίσουν  τους συμπολίτες μας  τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές.

Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ χρόνια τώρα προσπαθεί να γίνει ο δήμος κυρίαρχος στον πλούτο της περιοχής προς όφελος του συνόλου των πολιτών και όχι ελαχίστων και θα συνεχίσει με νέα δυναμική μέχρι να το πετύχει.

Καλούμε όλους και όλες που νιώθουν την ανάγκη να γίνουν  τα αυτονόητα: ο δήμος να διαχειρίζεται τον πλούτο του , να υπάρχει πλήρη ενημέρωση για όλα τα δημοτικά ζητήματα, να είναι ο δήμος μπροστάρης σε κάθε αγώνα βελτίωσης της ζωής των δημοτών να πλαισιώσουν, ενισχύσουν τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 

Πατρινού Βάνα υποψήφια δήμαρχος δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 Μαργαρίτης Θόδωρος δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Related posts

Απάντηση Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Πέρασε ναρκωτικά στο κρατητήριο