Πάτρα: Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών με επτά “χτυπήματα” – Έκαψαν βανάκι έσπασαν ΑΤΜ – Έγιναν προσαγωγές

Μεγάλη καταδρομική επιχείριση με συνολικά επτά επιθέσεις πραγματοποίησαν τα ξημερώματα ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Το μπαράζ χτυπημάτων ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα περίπου ακόμη και με κάψιμο αυτοκινήτου εταιρείας.

Συγκεκριμένα οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε βανάκι του σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλου , που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αμερικής (απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας).

Ακόμη “χτύπησαν” το σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος, στο οδό Καλαβρύτων πετώντας μπογιές και σπάζοντας το ΑΤΜ που υπάρχει στην πρόσοψη.

Σειρά είχε στην συνέχεια το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στο οδό Καλαβρύτων (έναντι νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας) , όπου κι εκεί προκάλεσαν φθορές.

Ακολούθησαν επιθέσεις και βανδαλισμοί στα ΑΤΜ της τράπεζας  Πειραιώς στην οδό Ιεροθέου, κοντά στος πέντε δρόμους και στην Ελ. Στρατιώτου.

Και στα ΑΤΜ της ALFA τράπεζας στην οδό Ακρωτηρίου και στην Αγ. Σοφίας. Ενώ έγραψαν κατά τις επιθέσεις συνθήμτα 

Τα “χτυπήματα” σχετίζονται με την συνεχιζόμενη απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού και ως “τοξοβόλου”.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς το απόγευμα και την ώρα της ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στην πλ. Τριών Συμμάχων, αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση συμπαράστασης για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, στην πλατεία Όλγας.

Θυμίζουμε πως προ ημερών σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας, δεκάδες άτομα είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του εξωτερικού χώρου του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ανδρέου και Ερμού, στην Πάτρα, αναρτώντας πανό.

Για  τις επιθέσεις η Αστυνομία έχει κάνει 5 προσαγωγές και εξετάζει εαν τα συγκεκρμιένα άτομα είχαν σχέση με τις επιθέσεις.

Related posts

Forum Εθελοντισμού 2024: Ενωμένες Καρδιές, Δυναμική Δράση

Πάτρα: Εθελοντική αιμόδοσία το Σάββατο 18 Μαΐου

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η 3η Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών των ΚΔΑΠ ΑμεΑ