Η Διοίκηση του ΕΠΠ στην τελετή αναγόρευσης του Αλμπέρτ Μπουρλά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών

Στην τιμητική εκδήλωση αναγόρευσης του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Pfizer,  κ. Αλμπέρτ Μπουρλά, σε επίτιμο διδάκτορα των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, παρευρέθηκαν, εκπροσωπώντας το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (ΕΠΠ), ο πρόεδρος, καθηγητής Βασίλειος Λουκόπουλος, ο αντιπρόεδρος, καθηγητής Βασίλειος Παπασωτηρόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΠΠ, κ. Λυκούργος Σταυρουλόπουλος.

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Μαΐου στην αίθουσα τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών, το ΕΠΠ έδωσε το «παρών» μεταξύ σημαντικών φορέων και εξεχουσών προσωπικοτήτων, ενώ αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή η αναφορά του αναγορευθέντος επίτιμου διδάκτορος στο ΕΠΠ και στη συμβολή του στο οικοσύστημα καινοτομίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπουρλά, αναφερόμενος, κατά την ομιλία του, στην Πάτρα και χαρακτηρίζοντάς την ως κόμβο επιστήμης και τεχνολογίας για την Ελλάδα, υπογράμμισε ότι «το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών αποτελεί ένα θαυμαστό παράδειγμα καινοτομίας στη χώρα μας».

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία αναγόρευσης του κ. Αλμπέρτ Μπουρλά σε επίτιμο διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Πατρών, τον οποίο καλωσορίζει, και εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την αναγνώριση του ρόλου του ΕΠΠ από μία προσωπικότητα με ιδιαίτερη προσφορά στον τομέα της έρευνας και το χώρο της υγείας.

Related posts

Προπονητικό camp Tae Kwon Do, με την στήριξη της ΠΔΕ

Πάτρα: Στη φυλακή ο 23χρονος για τον βιασμό της 62χρονης

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Δράσεις για παιδιά στην Πάτρα