ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΦΑΛΕΙΑ

Τετάρτη 24/05/2023, διεξήχθη  από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα  (Παμπελοποννησιακό Στάδιο)  το Διεθνές meeting  Στίβου ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2023, με συμμετοχή  αθλητών -τριών από πολλά  σωματεία της Ελλάδος , Κύπρου κλπ.

Στα πλαίσια των αγώνων αυτών, εντάχθηκαν και δρομικά  αγωνίσματα της κατηγορίας  Κ16 (2008-09 ), με σκοπό την βελτίωση των επιδόσεων , την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και το καλύτερο  φορμάρισμα εν όψει των επόμενων επίσημων αγώνων.

Ο Στίβος του Χαρίλαου  Τρικούπη συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες  με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες  και όλοι τους αγωνίστηκαν στα 150 Μ ( αγοριών – κοριτσιών).

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Η Βελτσίστα Βασιλική(2009) ,στην δεύτερη κούρσα για εφέτος  στα 150 μ. έκανε 20.75sec.,βελτιώνοντας αρκετά το ατομικό της ρεκόρ. 

Η Μπλαχούρα  Αλεξάνδρα (2009), τρέχοντας πρώτη φορά την απόσταση αυτή, έκανε 21.70 sec..Ικανοποιητική  επίδοση για την μικρή ενασχόληση με το αγώνισμα αυτό.

ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ψυχράμης Σπύρος(2008 ) έκανε 19.24 sec.και ο

Μπαλαμπάνης  Θωμάς (2010)έκανε 19.34 sec.

  Οι δύο αθλητές μας αγωνίστηκαν και αυτοί για πρώτη φορά στα 150 Μ. και τα πήγαν αρκετά καλά , βάσει των επιδόσεων που πέτυχαν .

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Μπαλαμπάνης Θωμάς είναι αθλητής της παρακάτω  κατηγορίας  Κ14 (2010 -2011), αλλά τα καταφέρνει και στην  Κ16(2008-2009).

 Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση  για βελτίωση και θέληση.    Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθούσε και προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας. Κλείνουμε με μια παραίνεση προς τους υπεύθυνους : Πρέπει να βελτιωθούν άμεσα  οι εγκαταστάσεις (τοποθέτηση ελαστικού τάπητα – ταρτάν)  και να αγοραστεί μόνιμος προπονητικός εξοπλισμός στο ΔΑΚ Μεσολογγίου , που αυτή την στιγμή είναι ανύπαρκτος. Διαφορετικά  πολύ δύσκολα  ο Στίβος στην πόλη μας θα γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και  ανταγωνιστικός  σε Διασυλλογικό  αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου «ACHELOΟS RUN» στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του τελικού UEFA CONFERENCE LEAGUE

Έξι μετάλλια κέρδισε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σούμο