Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ 48χρονος που είχε κατακλέψει σούπερ μάρκετ στην Αχαΐα και σε άλλους 11 νομούς της χώρας

Γύριζε σε όλη την Ελλάδα και ξάφριζε προϊόντα από σούπερ μάρκετ ένας 48χρονος Γεωργιανός που είχε κάνει “επάγγελμα” τις κλοπές. Όταν συνελήφθη μετά την τελευταία στο Βραχάτι Κορινθίας, διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει 37 κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε 12 νομούς της χώρας!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας, όταν έγινε αντιληπτός να κλέβει διάφορα είδη από ένα κατάστημα στο Βραχάτι, το απόγευμα της Παρασκευής. Τα κλεμμένα προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο σούπερ μάρκετ.

Αρχικά, προέκυψε ότι, τις τελευταίες δυο εβδομάδες, είχε διαπράξει άλλες έξι κλοπές σε σούπερ μάρκετ στην Αχαΐα, την Αττική και την Κορινθία.

Όμως, κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο Γεωργιανός δράστης είχε “χτυπήσει” σούπερ μάρκετ σε 12 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και είχε ξαφρίσει άγνωστο αριθμό προϊόντων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και σε άλλες κλοπές.

Related posts

Στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ, ο αν. Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος

Πάτρα: Στη φυλακή μετά την απολογία τους τα αρχηγικά μέλη της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία

Χ. Μπονάνος και Άννα Μαστοράκου στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών