Μεγαλειώδης συγκέντρωση Σπήλιου Λιβανού στο Αγρίνιο – “Οι νέοι μας εμπιστεύονται και είναι μαζί μας”

Μεγάλη ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ο κ. Λιβανός μετά από σειρά ομιλιών που έχει κάνει σε πολλές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και ύστερα από την αποψινή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τόνισε πως η υποστήριξη και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί απόδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, όπως επίσης και προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την θερμή υποδοχή του κ. Λιβανού στο Αγρίνιο, ο ίδιος επισήμανε ότι η ΝΔ αποτελεί παράγοντας πολιτικής σταθερότητας και ευθύνης για τη χώρα στο εσωτερικό της, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρουσίασε τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που έκανε προς όφελος της Αιτωλοακαρνανίας και των αγροτών, ενώ έκανε και απολογισμό της θητείας του, καθώς επίσης παρουσίασε τις στοχεύσεις του και το όραμά του αν εκλεγεί και πάλι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

«Έχουμε καταλάβει όλοι πως επειδή έχουμε μπροστά μας την απλή αναλογική έχουμε δύο ενδεχόμενα: ή σταθερότητα με μια μεγάλη πλειοψηφία της ΝΔ ή το μπάχαλο που προτείνει ο Τσίπρας» είπε ο Σπήλιο Λιβανός κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών και της επόμενης ημέρας και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο Βαρουφάκης λένε στον Τσίπρα ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν μαζί του, άρα έχουμε ακυβερνησία».

«Μια σταθερή κυβέρνηση» σύμφωνα με το Σπήλιο Λιβανό «σημαίνει ότι κάποιος παίρνει την ευθύνη στα δύσκολα, με όσα λέει ο Τσίπρας σε μια δύσκολη στιγμή η χώρα θα περιμένει να συνεννοηθεί ο Πολάκης με το Βαρουφάκη. Έτσι δεν θα υπάρχουν λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία».

sinidisi.gr

Related posts

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο αστυνομικοί, δύο συλλήψεις

Αγρυπνία ἐπι τη μνήμη τοῦ Ὁσίου Ἰωάννου τοῦ Ῥώσσου στο Παναιτώλιο Αγρινίου

Ο παππούς …είχε ορέξεις μέσα στο λεωφορείο