Σοκάρει το επεισόδιο με θύμα 15χρονο σε ιδιωτικό σχολείο: Τον έδεσαν με πετονιά

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση bullying και σωματικής βίας με θύμα 15χρονο σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής. Το περιστατικό, που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το πρωί εντός ιδιωτικού σχολικού συγκροτήματος, την ώρα του διαλείμματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γινει γνωστά, ομάδα έξι παιδιών 15 ετών έδεσαν συνομήλικο συμμαθητή τους με πετονιά, έκαναν θηλιά και τον έδεσαν σε μία καρέκλα, εξυβρίζοντάς τον. Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Εν συνεχεία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τους έξι ανηλίκους, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα κορίτσι. Στο πλαίσιο του αυτωφόρου, συνελήφθησαν οι τέσσερις εκ των εμπλεκομένων, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των άλλων δύο 15χρονων, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας. Σημειώνεται ότι εν συνεχεία οι συλληφθέντες ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Σε βάρος των ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Σημειώνεται ότι το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε εκδορές από το δέσιμο.

Related posts

Σε λειτουργία το 10201. Η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων

Απάτες: Eκρηξη στις ηλεκτρονικές επιθέσεις σε τραπεζικές κάρτες πληρωμών

Social Media: Το κόλπο που θα σας απελευθερώσει και θα αλλάξει την ζωή σας