Ανακοίνωση από την Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Με έκπληξη παρατηρούμε τις αναμορφώσεις του Πνευματικού Κέντρου του δήμου μας. Στον κωδικό 00.6443.06 βλέπουμε ότι το ποσό το οποίο είχε προϋπολογίσει το Πνευματικό Κέντρο για τα έξοδα διοργάνωσης του φεστιβάλ Οινιαδών ανέρχονταν σε 5.000 ευρώ.

Προφανώς το ποσό αυτό θεωρήθηκε υπερβολικό και οι δημοτικοί φωστήρες σκέφτηκαν να το περικόψουν λιγάκι και έτσι από τον αντίστοιχο κωδικό αφαίρεσαν 4.980 ευρώ και απέμειναν μόνο 20 ευρώ!

Καλούνται λοιπόν τόσο ο δήμαρχος, όσο και η ηγεσία του Πνευματικού Κέντρου να μας εξηγήσουν, πως μπορεί να διοργανωθεί φεστιβάλ με 20 ευρώ! 

Μένουμε έκπληκτοι από το πνεύμα οικονομίας που διακατέχει την τοπική εξουσία, παγκόσμια πρωτοτυπία η οποία διεκδικεί νόμπελ οικονομίας! 

Μείωση του Κ.Α. Εξόδων προϋπολογισμού έτους 2023ΠεριγραφήΥπόλοιποΠοσό αναμόρφωσηςΔιαμορφωθέν ποσό Κ.Α.Αιτιολογία
00.6443.06Δαπάνες διοργάνωσης φεστιβάλ Οινιαδών 5,000 €4,980 €20 €Πλεονάζον

ΑΔΑ : 6ΑΚΔΟΚΨΝ-1Φ1

Θα σας προτείναμε πάντως, να συζητήστε το θέμα με τους δημότες των Οινιαδών, όφελος θα έχετε, μπορεί να σας χαρίσουν και τα 20 ευρώ.

Κύριοι, σοβαρευτείτε επιτέλους και πέστε καθαρά στους δημότες, ότι εφέτος δεν σκοπεύετε να κάνετε πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Οινιάδες, διότι βρίσκεστε σε αποδρομή και δεν σας ενδιαφέρει.

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Μεσολόγγι 30/3/2023

Related posts

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Ποιμαντορική Εγκύκλιος Πάσχα