ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28-03-2023.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28-03-2023.  

  1. Κ. Δήμαρχε, εν όψη της έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου σαν ξανά υπενθυμίζω ότι η αγροτική οδοποιία είναι σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Παρακαλώ όπως μας κάνετε μια ενημέρωση σε ποιες Κοινότητες και ποιοι αγροτικοί δρόμοι είναι υπό ένταξη στο Πρόγραμμα Α. Τρίτσης. 
  1. Στην είσοδο του Νεοχωρίου από Αιτωλικό και δίπλα από την Παιδική Χαρά υπάρχει σε εγκατάλειψη το Δημοτικό Κτίριο του Πρώην ΚΕΚ, σε παλαιότερη ερώτησή μου δεν μου απαντήσετε επανέρχομαι και σας ρωτάω για ποιο λόγο το έχετε εγκαταλείψει όταν μάλιστα υπάρχει έλλειψη δημοτικών χώρων, κατά τα λεγόμενα σας και έχετε ξεκινήσει δικαστικές διαμάχες με τον ΤΟΕΒ Νεοχωρίου που καταλαμβάνει χώρο στο Δημαρχείο Οινιάδων.

 Πάντως   η εικόνα του  χώρου αυτού δεν τιμά κανένα μας .

  1. Στην περιμετρική απέναντι από το κοιμητήριο Νεοχωρίου και στον Δημοτικό δρόμο μπροστά από το γήπεδο ο Δημοτικός Φωτισμός δεν λειτουργεί για μήνες, το γνωρίζετε; Έχετε κάνει κάποια ενέργει για την επίλυση του προβλήματος μιας και ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες και η πρόσβαση ειδικά τις βραδινές ώρες είναι επικίνδυνη για οχήματα και πεζούς.   

                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

                    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Related posts

Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές ποδηλάτων και μοτοσικλέτας στο Μεσολόγγι

Μωβ κάδους για ανακύκλωση ρούχων τοποθέτησε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου