Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ.

Καλούμε την Διευθύντρια του Εποπτεύοντος Καταστήματος Αγρινίου να συμμορφωθεί και να μην στερεί κανένα δικαίωμα από εργαζόμενους επειδή τυγχάνει να έχει κάποια θέση εξουσίας.

Καταδικάζουμε κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς απέναντι σε εργαζόμενους σε όποιον εργασιακό χώρο κι αν ανήκουν.

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου θα είμαστε αλληλέγγυοι και αρωγοί στα αιτήματα των εργαζομένων, όπως τα αναφέρουν:

·         Τον άμεσο πειθαρχικό έλεγχο του στελέχους από τα αρμόδια όργανα της  Τράπεζας.

·         Την τοποθέτησή της σε διαθεσιμότητα μέχρι την διαλεύκανση της

υπόθεσης .

·          Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για παραβίαση του νόμιμου συνταγματικού δικαιώματος συμμετοχής σε απεργία και 

·         Την απερίφραστη καταδίκη του συμβάντος από το σύνολο των εκλεγμένων Βουλευτών του Νομού καθώς και των τοπικών οργανώσεων της περιοχής.

Τέλος, καλούμε όλους τους εργαζόμενους να  συμμετάσχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 16 Μαρτίου 2023 και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου στις 10:30 πμ.

Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. ΓραμματέαςΠαπαδημητρόπουλος Διονύσιος                                  Αντωνόπουλος Σπυρίδων

Related posts

Ανάσταση στο Μεσολόγγι(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσολόγγι: Εκκωφαντική η πρώτη Ανάσταση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)