Με μεγάλη επιτυχία η εμφάνιση του μουσικού σχήματος Συνεπιβάτες στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φλεβάρη, η εμφάνιση του μουσικού σχήματος Συνεπιβάτες στην Αθήνα, στη μουσική Σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus. 

Σε μια σκηνή που έχει φιλοξενήσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης και όχι μόνο μουσικής, οι Συνεπιβάτες, «Με τα τραγούδια συντροφιά» στις αποσκευές τους, με όμορφη διάθεση αλλά και την δυναμική που τους χαρακτηρίζει, κέρδισαν την αποδοχή του κόσμου από την πρώτη στιγμή.

Στην παράστασή τους, συμπεριλήφθηκαν τραγούδια πρωτότυπα αλλά και διασκευές που αγαπούν και τους έχουν επηρεάσει.
Μελωδίες που όλοι μας σιγοψιθυρίζουμε και ρεφραίν που μας συντροφεύουν όλα αυτά τα χρόνια, αγκαλιάστηκαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα επί σκηνής, με εναλλαγές εντάσεων και ρεπερτορίου.

Το μεγάλο στοίχημα όμως για την βραδιά, ήταν η παρουσίαση τριών νέων τραγουδιών από τη δισκογραφική τους δουλειά, η οποία θα ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, δίνοντας το στίγμα του συγκροτήματος για τη σημερινή μουσική πραγματικότητα.

Η «Θύμηση», η «Τελευταία γουλιά» αλλά και τα «Βαγόνια πεθαμένα» βρήκαν χώρο στις καρδιές των θεατών, που τα υποδέχτηκαν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. 

Όλα δείχνουν πως η συχνότερη επαφή με την πρωτεύουσα είναι μέσα στα επόμενα σχέδιά τους.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στους Συνεπιβάτες κι ας συνταξιδέψουμε μουσικά μαζί τους.

Related posts

Οι Blues Bash επιστρέφουν κι εμφανίζονται στο Μεσολόγγι

Ασεβείς, εμπαθείς και αμνήμονες Εκουσίως ή ακουσίως…

16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης