Ντελιβεράς εκτός από φαγητό έκανε διανομές και κοκαΐνης

Στη σύλληψη Αλβανού ντελιβερά που εκτός από φαγητό, διακινούσε και κοκαΐνη στου Αφάντου προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ. 

H εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε χθες διώξεις εις βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών υπό την μορφή της κατοχής και αποθήκευσης και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού Ανακριτή Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για την 20ή Φεβρουαρίου 2023 και διόρισε ως συνήγορους υπεράσπισής του τους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή, Πολυξένη Χατζηγιάννη και Κάτια Λαουδίκου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πληροφορήθηκαν πως ο 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Αφάντου, διανομέας γρήγορου φαγητού, κατέχει και να διακινεί ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 41χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, από την οποία προέκυψε ότι διακινεί ναρκωτικά. Έπειτα από επίμονη παρακολούθησή του, διαπιστώθηκε πως μεταβαίνει συχνά με τη μοτοσυκλέτα του, σε δύσβατη και απομονωμένη περιοχή, πλησίον της Ιεράς Μονής Παναγίας Παραμυθίας, όπου και παραμένει για λίγα λεπτά της ώρας και κατόπιν επιστρέφει στο σπίτι του.

Στις 16 Φεβρουαρίου οι αστυνομικοί είδαν τον κατηγορούμενο να σταθμεύει την μοτοσυκλέτα του, να συνεχίζει πεζός σε πυκνόφυτη αγροτική περιοχή και να απορρίπτει στο έδαφος δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες τυλιγμένες με μονωτική ταινία.

Μόλις απομακρύνθηκε από το σημείο, διαπίστωσαν πως τα αντικείμενα που είχε τοποθετήσει στο έδαφος πριν από μερικά δευτερόλεπτα, ήταν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη. Συγκεκριμένα ήταν δύο ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 109,4 γραμμαρίων.

Related posts

MyCoast: Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για τους πολίτες με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας στους αιγιαλούς και τις παραλίες

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα;

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις