Πόλο: Η Εθνική Νεανίδων θα διεκδικήσει το χρυσό κόντρα στις ΗΠΑ

Μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό πόλο βρίσκεται η Εθνική νεανίδων, που διεκδικεί χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο βόλεϊ, πιο κοντά στην πρόκριση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη φορά βρίσκεται η εθνική ανδρών.

Το πόλο συνεχίζει να φέρνει διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 10-9 της Ουγγαρίας και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Βελιγραδίου και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη θα παίξουν με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον αποψινό τελικό που αρχίζει στις 21:30.

Έτοιμη για την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι η Εθνικών Ανδρών, μετά τη νίκη της με 3-0 σετ επί της Κροατίας. Η ομάδα του Ντάντε Μπονιφάντε σημείωσε το 2Χ2 στον όμιλο και με τρεις βαθμούς απέναντι στην Κύπρο την Τετάρτη, “κλειδώνει” την κορυφή.

Ανατροπή από το -14 και μία μεγάλη νίκη πέτυχε η Εθνική Νεανίδων, με το 71-67 επί της Τσεχίας, στο πλαίσιο της Ευρωμπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τερματίσει πρώτο με νίκη απόψε κόντρα στο Βέλγιο.

Mε μια ντουζίνα άσσους, ο Νικ Κύργιος νίκησε 2-0 σετ τον Ιάπωνα Γιοσίτο Νισιόκα και κατέκτησε για 7η φορά το Όπεν της Ουάσιγκτον. Ο Νικ παραμένει σε τρομερή φόρμα και συνεχίζει νικηφόρα με το εκκεντρικό του στυλ.

<iframe src="https://www.megatv.com/embed/?p=2020719658" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen scrolling="no" width="560" height="315"></iframe>

Related posts

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους!

Η UEFA υποκλίνεται ξανά στον Ολυμπιακό!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας