ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Την Κυριακή 15/01/ 23 διεξήχθη από το ΣΕΓΑΣ  ημερίδα Ανωμάλου δρόμου στην Πάτρα όλων των ηλιακών κατηγοριών με συμμετοχή πολλών αθλητών- τριών  , Σωματείων Βόρειας Πελοποννήσου και  Δυτ. Στερεάς.   Ήταν η πρώτη επίσημη αγωνιστική διοργάνωση του  ΣΕΓΑΣ για φέτος, αγώνας κυρίως για αθλητές αντοχής   αλλά και μια καλή ευκαιρία για τους νέους αθλητές να γευτούν την χαρά του τρεξίματος , να νοιώσουν τον υγιή ανταγωνισμό και να αποκτήσουν αθλητική εμπειρία.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη  συμμετείχε στον παραπάνω αγώνα με έντεκα ( 11 )  αθλήτριες-τες,  στις κατηγορίες   Κ16 (2008-09),   Κ14( 2010-11  ) και    Κ12( 2012-13  ).Από αυτούς οι οχτώ συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες Στίβου.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-τριες για την συμμετοχή τους πρωτίστως,   για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν αφού τερμάτισαν όλοι ,αλλά και  ότι κάποιοι από αυτούς σε πολύ καλές θέσεις , όπως:

  Αναγνωστοπούλου Γεωργία ,ενδέκατη ( 11)  και Αντωνοπούλου Θεοδώρα   δέκατη τρίτη (13  ),  στα  1000 μ. Κ14.

Μπαλαμπάνης  Θωμάς  ένατος ( 9   )στα 1000μ. Κ14

Σοφού Έλενα , δέκατη τρίτη( 13 )στα 700μ. , Κ12.

Βελτσιστα Βασιλικη , δεκατη ογδοη ( 18 ) στα 2000Μ, Κ16.

Τα υπολοιπα μελη της αποστολης ηταν:

 Μπλαχούρα Αλεξάνδρα,  Καπνίση Μαγιούλα,  Πολονύφη Ιωαννα ,  Σωτηροπούλου Βασιλεία ,   Σιάσου Καλλιόπη,  Διαμαντοπούλου  Δανάη.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς , που με την παρουσία τους στήριξαν όλα τα παιδιά στον πρώτο τους αγώνα αλλά και βοήθησαν πολύ στο θέμα της μετακίνησης στην Πάτρα.

Ευελπιστούμε ότι του χρόνου  ,  οι κάκιστες  γηπεδικές  εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Μεσολογγίου θα έχουν αντικατασταθεί με σύγχρονες  και ότι θα έχει εξοπλιστεί με αθλητικό εξοπλισμό για Στίβο , όπως συμβαίνει πανελλαδικά.

Related posts

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου

Δείτε τους Επιταφίους στην πόλη του Μεσολογγίου