ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Την εκχώρηση των υπηρεσιών σε ιδιωτικά συμφέροντα στον Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, ως Σωματείο Εργαζομένων την έχουμε αναδείξει και στηλιτεύσει πολλές φορές. Ηλεκτροφωτισμός, Μισθοδοσία Πνευματικού, Εσωτερικός έλεγχος, Ανακύκλωση. 

Αμφισβητηθήκαμε, λοιδορηθήκαμε και στοχοποιηθήκαμε  γι΄ αυτό. Μάλιστα η γνωστή φωνή της αναλήθειας με «Αιχμές» και λάσπη προς το Σωματείο αποδίδοντάς του «αντιπολιτευτική διάθεση;!» και «Δημαρχικές βλέψεις;!», με «κατευθυνόμενη άποψη» και για τα εσωτερικά του Σωματείου, μας κατηγόρησε για φαντασιώσεις και αλαλαγμούς!

Αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα μας προλαβαίνει και επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, τους «κακούς» εργαζόμενους με τον κατήφορο της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου. 

Εκτός από την εκχώρηση των υπηρεσιών πια εκχωρούμε και τον δημοτικό εξοπλισμό. ΝΑΙ. Εκτός από την ανακύκλωση εκχωρήθηκαν και δύο απορριμματοφόρα του Δήμου στον ιδιώτη, με καύσιμα μάλιστα του Δήμου, για να μπορέσει να την λειτουργήσει ορθά ο ιδιώτης (Λεφτά υπάρχουν;!). 

Παράλληλα η δημοτική αρχή προσλαμβάνει συνεχώς εποχιακούς εργαζομένους, πολλοί από τους οποίους αγνοούνται. 

Παράλληλα αρνείται να καταβάλει την αξία των ωφελούμενών ειδών ατομικής προστασίας (δει δη χρημάτων;!) στους δικαιούχους εργαζομένους και σύρεται κατηγορούμενη για παράβαση καθήκοντος στα δικαστήρια από τους «κακούς» Εργαζομένους, όπου κρυπτόμενη τελικά τους χλευάζει.

Προκαλούμε όλους να βρουν το λάθος στην παραπάνω εξίσωση και πέραν από την λάσπη και τις «Αιχμές» να  πουν τα πράγματα με το όνομά τους, να μην κρύβονται και να μην σιωπούν. 

Εμείς το χρέος μας ως εργαζόμενοι το κάναμε και θα το κάνουμε πάλι και με το παραπάνω, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Related posts

Απευθείας μετάδοση της Λιτανευτικής πομπής και μετάβαση της Ιεράς Εικόνος της Εξόδου στον Κήπο των Ηρώων.

Μεσολόγγι: Μεταφορά της Εικόνας της Εξόδου( ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ