Χριστουγεννιάτικη γιορτή 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Ι.Π Μεσολογγίου

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και φίλους να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων!!!

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Ι.Π Μεσολογγίου μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του αφού μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, διοργάνωσε εργαστήρια που απασχόλησαν δημιουργικά και διασκέδασαν τους μικρούς μαθητές. 

Παράλληλα, στον αύλειο χώρο του σχολείου υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής, προσφέρονταν ζεστά ροφήματα και αλμυρές και γλυκές λιχουδιές για όλους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων και τη φωτογράφιση των παιδιών στο χριστουγεννιάτικο photo booth οι μαθητές παρουσίασαν χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις που είχαν προετοιμάσει με τους εκπαιδευτικούς τους, έψαλαν τα κάλαντα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του μουσικού του σχολείου και χόρεψαν στο ρυθμό τους! 

Η γιορτή έκλεισε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο η οποία ανέδειξε νικητήριο αριθμό το 621. 

Ευχή όλων μας είναι η μαγεία των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις καρδιές μας και να χαρίσει στη μεγάλη οικογένεια του 1ου Δημοτικού & 1ου Νηπιαγωγείου υγεία, αγάπη και πρόοδο στα παιδιά μας!!!

Το ΔΣ οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνο Ρήγα, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού και το σύλλογο διδασκόντων για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, τα σούπερ μάρκετ Μούρκας και Σκλαβενίτης για την προσφορά βρώσιμων υλικών για τα εργαστήρια, την καφετέρια Καρπός για την προσφορά γάλακτος για το ρόφημα σοκολάτας, την καφετέρια Αλατιέρα για την παραχώρηση τριών θερμαστρών υγραερίου για τον αύλειο χώρο, το Δημητρουκειο Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου για την παραχώρηση του photo booth, το τμήμα μαγειρικής της ΔΥΠΑ Μεσολογγίου για τη δημιουργία μπισκοτόσπιτων, τις κ. Αφροδίτη Μπαρμπετάκη και Αμαλία Ντούτση Μπαρμπετάκη που προσφέρθηκαν να αναλάβουν το εργαστήριο γλειφιτζουριών, το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου για τη δημιουργία των ζεστών ροφημάτων και του face painting και τέλος, τους γονείς που με τις συνδρομές τους, την αγορά λαχνών και την προσφορά λιχουδιών για το μπουφέ έκαναν εφικτή αυτή τη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά μας!!!!

Related posts

Μεσολόγγι: Εκκωφαντική η πρώτη Ανάσταση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου