5-3 ήττα για Αστέρα Μεσολογγίου από την ΑΕΜ

ν θα μπορούσε να υπάρξει ένας τίτλος για τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου ανάμεσα στην Α.Ε.Μ. και τον Αστέρα Μεσολογγίου είναι ένας: Η σφαγή των αμνών!

Δια χειρός διαιτητών, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας τινάχθηκε στον αέρα και τελικά με σφυρίγματα – χειρουργείο η Α.Ε.Μ. επικράτησε στο τέλος με 5-3 επί της ομάδας μας. Λυπούμαστε που ένα ρεπορτάζ για ποδοσφαιρικό αγώνα  εστιάζεται σε όλα τα αλλά εκτός από τους απόλυτους πρωταγωνιστές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα: οι ποδοσφαιριστές της αναμέτρησης. Οι διαιτητές  κ.κ. Προβίδας-Ξύστρας-( κυρίως αυτοί)- και Γιαννόπουλος ήταν τελικά αυτοί οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του αγώνα.

Θα θέλαμε μέσα από την επίσημη Ιστοσελίδα της ομάδας μας να ζητήσουμε από την επιτροπή διαιτησίας να μην ορίσει ξανά τον συγκεκριμένο διαιτητή σε αγώνα μας, καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 6 αγωνιστικών Πρωταθλήματος που μας σφυρίζει, και τις δύο φορές εις βάρος μας. Κι αυτή τη φορά κατάφερε να το τερματίσει….

Ντράπηκε και η ντροπή με τα σφυρίγματα του!

Παρουσία λοιπόν πολλών φιλάθλων, διεξήχθη το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, το μεσημέρι, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ο αγώνας  μεταξύ της γηπεδούχους Α.ΕΜ. κα του Αστέρα Μεσολογγίου. Δυστυχώς η ομάδα μας έφυγε ηττημένη μεν από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά στα μάτια όλων των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα θεωρούμε ότι οι παίκτες μας είναι οι νικητές. Κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και παρόλο που οι παίκτες μας  βρέθηκαν  δύο φορές πίσω στο σκορ, επανήλθαν, ισοφάρισαν και διεκδίκησαν τη νίκη. Ελέω όμως κ Προβίδα, τελικά έχασε η ομάδα μας, γιατί μόνο με αυτό το τρόπο μπορούσε να χάσει. Κορυφαίο του σφύριγμα στον αγώνα ήταν το 4ο γκολ των γηπεδούχων όπου έγιναν δύο παραβάσεις, αλλά τις αγνόησε για να επιτευχθεί το γκολ!

Για την ιστορία του παιχνιδιού, οι σκόρερ του αγώνος ήταν οι :

23′ ΓΚΟΛ για την Α.Ε.Μ. με σκόρερ τον Αυτζή.

34′ ΓΚΟΛ  και 1-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με εύστοχο χτύπημα.πεναλτι από τον Καπάι.

53′ ΓΚΟΛ και ξανά προβάδισμα για την Α.Ε.Μ. με σκόρερ τον Θ. Μιχαλόπουλος.

59′ ΓΚΟΛ και 3-1 με σκόρερ τον Κουφό για την Α.Ε.Μ..

65′ ΓΚΟΛ με τον Στάθη και μείωση του σκορ σε 3-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου.

82′ ΓΚΟΛ και 3-3 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ντελή.

89′ ΓΚΟΛ (και οφσάιντ και επιθετικό φάουλ στη συνέχεια) για το 4-3 της Α.Ε.Μ. με σκόρερ τον Πιστιόλη.

90’+ ΓΚΟΛ και τελικό 5-3 για την Α.Ε.Μ. με σκόρερ τον Πιστιόλη.

Το ρεσιτάλ του κ. Προβίδα στον χθεσινό αγώνα ολοκληρώθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου με την ελλιπή συμπλήρωση του φύλλου αγώνος.

Η Διοίκηση εκφράζει δημόσια την ικανοποίησή της και παράλληλα την στήριξη και τις ευχαριστίες της προς το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που έχουν παρουσιάσει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα. Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας των παικτών, οι εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες αποδεικνύουν περίσσεια καρδιάς και ποδοσφαιρικού ταλέντου. Η μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών σίγουρα δεν λέει την αλήθεια για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας. Ιδιαιτέρως δε, θα θέλαμε να σταθούμε στο χθεσινό παιχνίδι που όλοι τους έδειξαν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, παρά την προκλητικά εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισαν.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Πετσίνης- Ν. Σταμάτης) Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ., Μανέτας,  Αγγελάκης, Μαυραγάνης (75′ Τσεκρέζι), Ντελής, Καπάι (55′ Στάθης -λ.τ 85′ Ελένης))  Σιαμήτρος Β., Ντίμο και Τριώτης (85′ Ανδρωνάς)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Πανόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μουζακίτης, Ρονάλντο και Μαστροκώστας.

Α.Ε.Μεσολογγίου: (Καλαβρουζιώτης) Κοκώρης, Τριφιάτης (65′ Κουφός), Ζαβιτσάνος (65′ Φούντας), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Κράνης, Πιστιόλης, Γαβρίνας (50′ Αθανασόπουλος), Α. Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας

Στον πάγκο ήταν οι: Δουλιώτης, Νικολόπουλος, Σκαρμούτσος και Ρούσσος

Related posts

Ανάσταση στο Μεσολόγγι(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσολόγγι: Εκκωφαντική η πρώτη Ανάσταση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)