1o Λύκειο Μεσολογγίου: Χριστουγεννιάτικη συνάντηση ανθρωπιάς

Προσμένοντας σε λίγες μέρες τη Γέννηση του Θεανθρώπου, η χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα ζεστάθηκε από την εκδήλωση ανθρωπιάς και ευαισθησίας στην οποία συμμετείχε και το 1ο Λύκειο ανταποκρινόμενο με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης (πολυσκευασίες με γάλατα), τα οποία θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το 2ο Λύκειο μάς επιφύλαξε θερμή υποδοχή. Ο χώρος γέμισε με χαμόγελα και η κ. Ελένη Πλακίδα αποδείχτηκε άριστη οικοδέσποινα μιας ουσιαστικά ανθρώπινης εκδήλωσης.

Το σχολείο μας την ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση καθώς δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να συνειδητοποιήσουν την αξία της συνεργασίας, του εθελοντισμού και της προσφοράς σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι μαθητές και οι καθηγητές των σχολείων της περιοχής μας είχαν την ευκαιρία μέσα από τη συνάνηση και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και σε πείσμα τηε σκληρής πραγματικότητας να ενωθούν σα σε μια γειτονιά αγγέλων για να αποδείξουν ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αφουγκράζονται τις ανάγκες του διπλανού.

Αντίστοιχες κινήσεις και πρωτοβουλίες αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση.

 

 

Related posts

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου

Δείτε τους Επιταφίους στην πόλη του Μεσολογγίου