O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου της Ι.Π. Μεσολογγίου  φιλοξένησε την θεατρική παράσταση το <<το ξύλινο σπαθί>>

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου του 2022 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων  της Περιφερειακής Ενότητας   ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου της Ι.Π. Μεσολογγίου  φιλοξένησε την θεατρική παράσταση το <<το ξύλινο σπαθί>>. Επιλέξαμε ως πρώτη μας δράση να φέρουμε σε επαφή τα παιδιά μας με το θέατρο, καθώς πρόκειται για μια ζωντανή τέχνη η οποία έχει τη δύναμη να μεταδώσει στα παιδιά συγκλονιστικά συναισθήματα, γνώσεις, υψηλές αξίες και να ενεργοποιήσει τα πνευματικά τους χαρίσματα. Ήταν ο ιδανικός τρόπος να γιορτάσουμε τη  Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο  θέατρο Επίκεντρο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως και με θέρμη στο κάλεσμά μας και μας παρουσίασαν την θεατρική παράσταση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης  τον κο Δημήτρη Τσιγαρίδα για τα φώτα και τον ήχο καθώς και την ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ για την εκτύπωση της αφίσας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που με την παρουσία σας στηρίζετε τις δράσεις του συλλόγου μας.

– Η –– Ο-
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΠΡΕΜΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Related posts

Μεσολόγγι: Εκκωφαντική η πρώτη Ανάσταση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Η περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου