Προσωπικός Γιατρός: Άνοιξε νέα πλατφόρμα – Εγγραφές, ραντεβού πληροφορίες στο Gov.gr

Μέσω εύχρηστης πλατφόρμας που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη του εμβολιασμού Covid-19, οι πολίτες μπορούν να εγγράφονται στον προσωπικό γιατρό, να προγραμματίζουν ραντεβού με τον γιατρό τους και να ενημερώνονται για ό,τι αφορά στη νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Η πλατφόρμα prosopikos.gov.gr είναι από χθες… στον αέρα και αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους πολίτες, για να μπορούν κατ’ αρχάς να εγγράφονται σε προσωπικό γιατρό, αλλά και να ενημερώνονται για τα εξής: τις δωρεάν παροχές που προσφέρει ο προσωπικός γιατρός, τη διαδικασία εγγραφής στον νέο θεσμό, καθώς και τη διαδικασία για να προγραμματίσουν και να κλείσουν ηλεκτρονικό ραντεβού.

Ενημέρωση για όλους

Παράλληλα δίνονται όλες οι πληροφορίες για την υλοποίηση του νέου θεσμού μέσω συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τη χρησιμότητα του νέου θεσμού.

Στη νέα ιστοσελίδα θα μπορούν να μπαίνουν και οι γιατροί για να κατευθύνονται στην ιστοσελίδα εγγραφής τους και να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν. Επιπλέον, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πορεία του θεσμού και τη συμμετοχή των πολιτών και των γιατρών σε αυτόν.

Related posts

Ενδοοικογενειακή βία: Σοκάρουν οι αριθμοί των περιστατικών

ΕΣΥ: 2,5 εκατομμύρια πολίτες νοσηλεύτηκαν σε ένα έτος – Στα νοσοκομεία με τις περισσότερες νοσηλείες το Πανεπιστημιακό της Πάτρας

Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή