Χρόνια Πολλά στην Πόλης μας! Υγεία, υγεία, υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλους!
Γιορτάζει ο Πολιούχος της Πόλης, ο Άγιος Σπυρίδων και βλέποντας την εικόνα μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα σε πιάνει θλίψη. Τουλάχιστον να έχουμε υγεία, να είμαστε όλοι καλά για να τον γιορτάσουμε όπως πρέπει του χρόνου!
Δεν ξέρω αν το μάθατε! Υπάρχει υπηρεσία με την ονομασία, Διαστημική Ασφάλεια, όπως αποκάλυψε Ισραηλινός επιστήμονας! Μάλιστα αποκάλυψε πως η Η.Π.Α. έχουν υπογράψει συμφωνία με εξωγήινους, αλλά θα το ανακοινώσουν όταν οι γήινοι είναι έτοιμοι!… τι άλλο θα ζήσουμε Θεέ μου!
Οι όμοροι δήμοι μας, Αγρινίου και Πατρέων, μεταδίδουν τα Δημοτικά συμβούλια που γίνονται με τηλεδιάσκεψη, σε απευθείας μετάδοση και οι δημότες παρακολουθούν ζωντανά! όχι αγάπες μου… στο Μεσολόγγι δεν παίζουν με αυτά!… και αν κάποιος Δημοτικός σύμβουλος έχει κορωνιούλη; θέλετε να κολλήσει κάποιος που θα παρακολουθεί;… απαπαπαπα!
Απορία… πως γίνεται να έχει τελειώσει από τις 19 του προηγούμενου μήνα το πρόγραμμα 55-67, στο οποίο ποτέ δεν μπήκε ο Δήμος, να συνεχίζουν να εργάζονται οι συγκεκριμένοι; από που θα πληρωθούν; λογικά από λεφτά που είναι για πληρωμές υπαλλήλων άλλων δομών! όπως πληρώνονταν ενάμιση χρόνο τώρα! Μα καλά τόσο απαραίτητη και ουσιώδης είναι η εργασία των συγκεκριμένων που συνεχίζουν;… το σόι μου μέσα!
Από την μία λες είμαι έγκλειστος στο σπίτι και δεν πάω μια βόλτα και από την άλλη διαβάζεις στο φατσοβιβλίο ότι δεν μπορείς να περάσεις από την περιοχή του Μοτίβο από τα πολλά αδέσποτα σκυλιά που εμφανίστηκαν πάλι!… θα σας μαλώσει ο αντιδήμαρχος! γιατί να περάσετε από εκεί καλέ; Να πάτε απ’ αλλού! άκου εκεί…!
Πάντως η εικόνα με τους πρόεδρους, αντιπροέδρους να παλεύουν ποιος θα κάνει πρώτος σχόλιο σε αναρτήσεις του Δήμου είναι κάπως…! Βρε παιδιά αφήστε τον κόσμο να κάνει σχόλια να πάρετε μια γεύση και από τα social… τα ακούτε χοντρά στο τηλέφωνο από τους δημότες έμαθα…εεε προεδρούλη;
Αν καταφέρεις και σου φύγει και πέμπτο άτομο από τον συνδυασμό μέσα σε ενάμιση χρόνο, να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις το ρεκόρ Δήμαρχε μου! Σωτηρία είναι για εσένα οι συνθήκες που ζούμε με την καραντίνα… αλλιώς το Δημαρχείο θα ήταν καθημερινά γεμάτο από πολίτες, όχι να σου ευχηθούν, όπως καταλαβαίνεις… Να δω θέλω αν μέχρι να τελειώσει η θητεία σου υπάρξει έστω μια φορά η ώρα του Δημότη!
Μέρες Αγάπης, έστω και καραντινάτες, φροντίστε τον εαυτό σας και τους δικούς σας. Θα επιστρέψω αγάπες μου το νέο έτος με τα δικά μου νέα.
Εύχομαι σε όλους περάσετε όμορφα, δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!
Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!
Συνεχίζεται…
