Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ Όλα στη φόρα…CCI

Όλα στη φόρα…CCI

by georgeadmin
0 comment

Kαλημέρα σε όλους σας!

Καταστροφή στη βάση δεδομένων του σέρβερ και βγήκε εκτός το onairnews για αρκετές ημέρες. Πλέον από νέο σέρβερ και με νέα μορφή θα διαβάζεται το αγαπημένο σας site.

Θα ξεκινήσω με ένα νέο πολύ ευχάριστο! Σύλλογος του Μεσολογγίου κατέθεσε πρόταση που αφορά το Μεσολόγγι, σε πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος, πιο υψηλόβαθμό δεν υπάρχει, και η ανταπόκριση ήταν θετικότατη! Τις επόμενες μέρες όπως έμαθα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εξ’ Αθηνών! Ένα θα σας πω….”Το Μεσολόγγι θα σκίζει τις θάλασσες !”

Χαίρομαι ιδιαίτερα μιας και οι φίλοι μου οι Αγρινιώτες πήραν την απόφαση για δημόσιο διάλογο με δημοψήφισμα για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, για την δημιουργία δύο νομών σε αυτόν της Αιτωλίας με έδρα το Μεσολόγγι και σε αυτόν της Ακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο. Μακάρι να ξεκινήσει επίσημα στη Βουλή συζήτηση για μπει ένα τέλος σε αυτή την ανούσια χωρίς λόγο και χωρίς αιτία κόντρα των δυο πόλεων! Βέβαια ο χάρτης που προτείνουνη για τα όρια των νομών είναι μ@κ@κία, αλλά όπως λένε ας τα βρουν οι ειδικοί!

Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε σε αναμονή για την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για το μέλλον της Μητρόπολης μας. Τα νέα είναι πως η Μητρόπολη παραμένει ως έχει, με νέο Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας άνθρωπο του Αρχιεπισκόπου. Η μόνη αλλαγή θα είναι η μεταφορά της περιοχής του Θέρμου στην Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.

Η λογική πάντως λέει πως διάδοχος της Μητροπολίτης της Αιτωλοακαρνανίας θα πρέπει να είναι ο Πρωτοσύγγελος της Μητρόπολης. Είναι αυτός που γνωρίζει την Μητρόπολη με τα προβλήματα της, τις ελλείψεις της και γενικά την λειτουργία της. Είναι ο μόνος που θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο του μακαριστού Κοσμά, πνευματικά και διοικητικά. Ο πατήρ Επιφάνειος αποδεχτός από όλη την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, αγαπητός στον κλήρο και φυσικά σε ηλικία που μπορεί να “οργώνει” όλο τον νομό σε κάθε εκκλησία σε κάθε μοναστήρι. Ταπεινός και πάντα με την πόρτα του γραφείου του ανοιχτή σε όλο τον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί. Είναι η στιγμή που όλοι οι σύλλογοι του Αγρινίου, όλοι οι σύλλογοι του Μεσολογγίου να ενωθούν και στείλουν επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο για την εκλογή του Πατήρ Επιφανείου σε Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας! Ας μείνουμε ενωμένοι αυτή την φορά και να έχουμε Μητροπολίτη τον άνθρωπο που του αξίζει και αξίζει και σε όλους μας.

Το πάρτυ που διοργάνωσε ο Πάνος Δενδρινός άφησε λέμε εποχή!Χορός, κέφι τραγούδι απογείωσε τον κόσμο κάτι που δείχνει πόσο πολύ λείπει η σωστή διασκέδαση! Ο χώρος του καταστήματος του Νίκου Μενάγια ιδανικός για τέτοιες διοργανώσεις και μακάρι να καθιερωθεί ένα μουσικό event κάθε χρόνο στην Τουρλίδα. Ο Πάνος Δενδρινός έδειξε πως το ‘χει και ευχή να ζήσουμε σύντομα πάλι αυτλην την υπέροχη μουσική βραδιά!

Σε ποια δημοτική επιχείρηση του δήμου οι υπάλληλοι κατηγορούν μέλος του συμβουλίου για παρακολούθηση τους, στο χώρο εργασίας τους αλλά και έξω από τα σπίτια τους;

Σε ποια δημοτική επιχείρηση του δήμου οι υπάλληλοι κατηγορούν μέλος του συμβουλίου για περικοπές αποδοχών σε άδειες ασθενείας εργαζομένων καταβάλλοντας τους μόνο το μισό ημερομίσθιο; 

Η απρόκλητη επίθεση ομάδας Ρομά σε ιδιοκτήτη ιστιοφόρου στο λιμάνι ήταν η αιτία για την χειρότερη προβολή της πόλης μας φέτος το καλοκαίρι. Ο ιδιοκτήτης παρακάλεσε να μην του πειράζουν το ιστιοφόρο και οι μάγκες Ρομά τον ξυλοκόπησαν. Θα πρέπει τελικά να υπάρξει άμεση αντίδραση από τον δήμο. Κλείσιμο του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χθες! Πρέπει να καταλάβουν οι ίδιοι οι Ρομά ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο! Αν θέλουν να απολαμβάνουν προνόμια θα πρέπει οι ίδιοι να δράσουν και να περιορίσουν τους παραβατικούς Ρομά. Είναι η μόνη λύση για να πάρουν επιτέλους το μήνυμα οι Ρομά ότι η υπομονή και η ανοχή τέλειωσε!

Επίσημα η πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές ήρθε από την Όλγα Δασκαλή. Είναι η πρώτη που καλεί τους δημότες στις 4 Σεπτεμβρίου, στην πρώτη συνάντηση του Δημοτικού συνδυασμού που θα ηγηθεί.

Συνεχίζεται…

You may also like

Leave a Comment