«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος των New York Times, με ειδίκευση σε θέματα διατροφής, Ali Slagle.
Η ίδια δίνει και συνταγή με το ελληνικό ΠΟΠ τυρί, η οποία είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.
Everything’s better with feta. https://t.co/gC5dQRjFn1 pic.twitter.com/EhCn0xr1Vb
— The New York Times (@nytimes) August 27, 2022
Σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποια σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.