Home ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Στο Θέρμο ο Τζορτζ Τσούνης – Θα παραστεί στα Αποκαλυπτήρια Προτομής του Παύλου Μπακογιάννη

Στο Θέρμο ο Τζορτζ Τσούνης – Θα παραστεί στα Αποκαλυπτήρια Προτομής του Παύλου Μπακογιάννη

by georgeadmin
0 comment

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνης, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Θέρμο και θα παραστεί στην Εκδήλωση των Αποκαλυπτηρίων της Προτομής του Αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η κα Ντόρα Μπακογιάννη, η κα Αλεξία Μπακογιάννη και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Επίσης, αναμένονται Βουλευτές και Υπουργοί, που έχουν σχέση με την οικογένεια Μπακογιάννη και την Ευρυτανία, όπως η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογιώργος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός , η Βουλευτής Ηλείας κα Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Επιπλέον, θα παραστούν όλοι οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Δήμαρχοι και Ευρυτανικοί Σύλλογοι, θα έρθουν στην πόλη μας, προκειμένου να τιμήσουν τον Ευρυτάνα πολιτικό, που έπεσε θύμα της τρομοκρατίας.

Η Προτομή θα τοποθετηθεί στο προαύλιο του Γυμνασίου Θέρμου, διότι ο Αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, υπήρξε μαθητής του Γυμνασίου.

Την προτομή φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

You may also like

Leave a Comment