Home ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Αρτα: Οι σοκαριστικοί διάλογοι πριν από το έγκλημα

Αρτα: Οι σοκαριστικοί διάλογοι πριν από το έγκλημα

by georgeadmin
0 comment

Όπως μετέδωσε το Star ο 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καβγάς μεταξύ τους.
Την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Αυγούστου, θα απολογηθεί ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πεθερού του του στην Αρτα.

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως οι τελευταίες στιγμές λίγο πριν από το μακελειό που οδήγησε τον 75χρονο άνδρα στο θάνατο, όταν ο 29χρονος πήγε να δει το παιδί έχοντας όμως μαζί του όπλο το οποίο και χρησιμοποίησε.

Ο 29χρονος και η σύζυγός του χώρισαν συναινετικά, μετά από 2 χρόνια γάμου, στις 2 Αυγούστου. Ο δράστης, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη, βάζοντας όρο να μην είναι παρών, στις παραδόσεις του παιδιού σε αυτόν, ο πρώην πεθερός του.

Στη συμφωνία οριζόταν πως θα έβλεπε το αγοράκι είτε σε δωμάτιο του σπιτιού είτε στην αυλή.

Όπως μετέδωσε το Star ο 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καβγάς μεταξύ τους.

Ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο πρώην ζεύγος.

Τότε βγήκε ο πρώην πεθερός του και έγινε το κακό, αφού πρώτα ο 29χρονος είχε πάει και είχε πάρει το όπλο από το αυτοκίνητο.

Η πρώην σύζυγός του αναφέρει τα εξής στην κατάθεσή της για τη στιγμή της δολοφονίας: «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου». Από την άλλη, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της. Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι το γιατί, ενώ πάει να επισκεφτεί το παιδί του, έχει μαζί του όπλο. Σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει στον ανακριτή, όπως επίσης και το που και γιατί το πέταξε στη συνέχεια.

You may also like

Leave a Comment